IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 март

2 март 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Занимайте се преимуществено с финансовите въпроси. Условията за подобряване на материалното ви състояние са налични, от вас зависи как ще подходите към усвояването им. Помислете с какво разполагате, какво ви е излишно и дали наистина имате нужда от новите придобивки, които ви се искат.

Телец

Избягвайте дискусиите, свързани с уреждане на лични взаимоотношения. Избягвайте и срещи със съседите, ще ви натрапят задача, която не ви харесва. В състояние сте да уговорите условията по финансова сделка, която доскоро ви е изглеждала доста мъглява.

Близнаци

Ориентирайте вниманието си изцяло към текущата работа. Днес ще се справите сравнително лесно с трудните казуси. Колкото по-самостоятелно обмисляте действията си, толкова по-малко грешки ще допуснете.

Рак

Намалете контактите, не е желателно точно сега да създавате нови връзки. Подхождайте индивидуално към всяка задача, провеждайте разговорите делово. Отстоявайте мнението си, независимо че може да не допадне на всички присъстващи.

Лъв

Не си правете прекалено амбициозни планове и действайте с умерено темпо. Не привличайте вниманието върху себе си, някой ще се опита да „ви сложи прът в колелата“. Възползвайте се от опита на приятелите за да се справите с лично затруднение.

Дева

Запазете дистанция между себе си и събеседниците. Въздържайте се от коментари на лични теми, прекалената бъбривост е предпоставка за неприятности. Отчитайте влиянието на детайлите в задачите, с които се захващате.

Везни

Ще установите, че някой от близките е допуснал грешка, която лично ви засяга. Може би става дума за материална или финансова загуба. Запазете спокойствие и не коментирайте излишно. Уредете проблема в подходящ момент и на четири очи.

Скорпион

Напрегнати сте и склонни към прибързани решения, за които скоро бихте съжалявали. Опитайте се да следвате стандартните процедури за всяка работа, с която се захващате. Ориентирайте се към прилагането на лесни тактики вместо към търсенето на вълнуващи емоции.

Стрелец

Не е изключено да получите някои забележки и даже сериозни критики за работата си. Вслушайте се в препоръките, вместо да отричате фактите. Във ваша полза е да подходите рационално и дори да поблагодарите за споделения опит. Ще стабилизирате позициите си.

Козирог

Ако не е изключително належащо да пътувате, то по-добре е да го отложите. Избягвайте контактите с непознати, може да станете жертва на измама или на прояви на агресия. Вечерта останете в позната обстановка с близките си, за да стабилизирате настроението.

Водолей

Неприятните емоции днес ще са свързани с любовните отношения. Преценявайте изказванията си, защото е много вероятно да станете жертва на интрига, да бъде разкрита тайна, която ще навреди на имиджа ви. Не отказвайте съдействие на близките си.

Риби

Предположенията ви за днешния ден абсолютно ще се разминат с реалността. Вместо спокойни часове, посветени на рутинните занимания ще получите мила изненада и зареждащи емоции в компанията на приятелите. За необвързаните ще има и немалка доза романтика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари